Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία στην πλατεία Σγουροκεφαλίου Κυριακή 9 Ιουνίου 2013


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού.
Διοργανωτές είναι:  
o Παγκρήτιος Σύνδεσμος εθελοντών αιμοδοτών ΄΄Αιματοκρήτης΄΄
η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής και οι φορείς του χωριού, Τοπική Κοινότητα Σγουροκεφαλίου, Ενορία Αγίας Τριάδος, Πολ. Σύλλογος και Αγροτικός Συνεταιρισμός. 


Η αιμοδοσία απευθυνεται σε όλους εμάς που θέλουμε να δώσουμε αίμα!  Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει την αιμοδοσία ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία σας και να κάνουν την ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή!

Δεν υπάρχει τράπεζα αίματος ούτε κεντρική διαχείριση αίματος, κάθε εθελοντής αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του η συγγενή του.

Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών που αισθάνεται καλά την ημέρα της αιμοδοσίας! Μην ξεχάσετε να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να κρατάτε μαζί σας την κάρτα αιμοδότη σας ή την αστυνομική σας ταυτότητα, εάν δίνετε αίμα για πρώτη φορά!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διαστάσετε να απευθύνεστε στους διοργανωτές φορείς!


ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: